Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Στις εκλογες του Σεπτεμβριου 2007 εμφανισθηκε ενα νεο κομμα η Φιλελευθερη Συμμαχια.
Ιδιαιτερη εντυπωση εκανε η συμμετοχη του Παναγιωτη Δημητρα στην τιμητικη θεση τεταρτη θεση του ψηφοδελτιου επικρατειας. http://www.greekliberals.net/civilaction/index.php/Press-Releases/16th-of-september-elections.html
http://www.greekliberals.net/civilaction/index.php/Press-Releases/Greek-Helsinki-Monitor-rep-running-for-office-with-the-Liberal-Alliance.html
Στο προγραμμα της η ΦΣ μιλα για δικαιωμα αυτοπροσδιορισμου...
Ο κυριος Δημητρας ειναι γνωστος απο για τις αποψεις του για μακεδονικη κ τουρκικη μειονοτητα. Στο πρωτο συνεδριο της ΦΣ απευθηνε χαιρετισμο ο Π Βασιλειαδης του Ουρανιου Τοξου δειτε ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ http://video.google.com/videoplay?docid=-7621978515907210842 Ο οποίος είναι μέλος του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ και στην λίστα των εκοδτών της εφημερίδας τους . Βλέπε http://www.florina.org/html/main/about.html.
Προσοχη στους αλιεις ψηφων...

5 σχόλια:

  1. Μα τετοια φαγουρα να "σπρωξουν"το κομμα τους ουτε που εχω ξαναδει!Βρε,μανια!Σαν τους νεοφωτιστους σε μια θρησκεια κανουν,τυφλα να'χουν οι μουτζαχεντιν,αδελφακι μου!Απωθουν αντι να συσπειρωνουν οπαδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχεις δικιο Λουκρητια!Μου αρεσει που το παιζουν ξερολες και διακρινονται για την επιθετικοτητα απεναντι στον οποιοδηποτε εχει αντιθετη αποψη.Πανω απο ολα ομως τα παρε δωσε που εχουν με φορεις της Σκοπιανης προπαγανδας ειναι λιαν επικινδυνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή